Een geslaagd trouwfeest

5 tips voor een geslaagd trouwfeest in Limburg

Gepubliceerd op: 03/10/19

 

Er komt heel wat kijken bij het organiseren van een trouwfeest. Na jarenlange ervaring geven we vijf tips om van uw trouwfeest een groot feest te maken.‚Äč 

 

trouwlocatie in Riemst

Budget voor het trouwfeest

Zorg eerst dat jullie twee het eens zijn over het budget. Bespreek dit vervolgens met een weddingplanner of eventmanager en kijk of jullie wensen haalbaar zijn. Wees eerlijk tegen elkaar en kijk vooral niet naar wat andere koppels hebben uitgegeven. Een huwelijksfeest is geen wedstrijd maar de leukste dag uit uw leven.

Het is uw trouwfeest

Kies waar u zelf zin in heeft. Wilt u een klassiek diner met vijftig man of droomt u van een tropische setting waar iedereen in korte broek rondloopt en heerlijke zomerse cocktails drinkt? Ga hier dan voor! Bespreek de plannen en kijk wat de realistische mogelijkheden zijn.

Vermijd chaos

U zoekt nog de juiste uitnodigingen, de outfits van de bruidsmeisjes zijn niet gekozen, u weet niet welke  DJ komt draaien. Zorg dat u een checklist heeft van alle zaken die u moet behandelen. Het helpt ook om deze te bespreken met een eventmanager of weddingplanner. Wie weet ontdekt u zo zaken waar u zelf nog niet aan gedacht heeft.

De juiste partners

U heeft honderden telefoonnummers verzameld van catering, DJ en feestzalen. Wie moet u nu uiteindelijk kiezen? Vraag raad aan uw omgeving en zorg dat de mensen waarmee u samenwerkt betrouwbaar zijn. Het kan nooit kwaad om te vragen naar afgelopen ervaringen, zo ziet u wie de beste ervaring heeft.

Vermijd stress

De dag voor het huwelijk maakt u zich misschien zorgen. Zijn de kaarsen geleverd? Heeft de catering het juiste aantal personen ingeschat? Durf deze zaken los te laten en geniet van uw trouwfeest. Een professionele ploeg heeft jarenlange ervaring en weet perfect waar ze aan moeten denken.

We wensen iedereen veel succes met het organiseren van hun huwelijksfeest. Als u nog vragen heeft, dan kunt u altijd contact opnemen met Onder De Brug in Vroenhoven voor vrijblijvende informatie en offertes.