Arrangementen

ONZE ARRANGEMENTEN

Gelieve minimaal 48 uur van te voren reserveren.

HIGH TEA - €21,50

Gezellig bijkletsen, heerlijk relaxen.

Ook voor een High Tea kunt u terecht bij Onder de Brug. Onze High Tea wordt u aangeboden inclusief diverse soorten thee, sandwiches met huisgemaakte salades, wraps en om af te sluiten een diversiteit aan zoetigheidjes. De prijs is gebaseerd op een verblijf van maximaal 2,5 uur.

 

Een High Tea bij Onder de Brug is al te reserveren vanaf 2 personen en is niet gebonden aan vaste dagen of tijden. Uiteraard kunnen wij de High Tea uitbreiden met een feestelijk glaasje prosecco.

Reserveer High Tea
high tea

HIGH WINE - €25,50

 Genieten van heerlijke hapjes en bijpassende wijnen.

Heerlijk genieten met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s van een lekker tapasplankje, met o.a. geselecteerde kaassoorten, bruschetta en een pasta gerechtje in combinatie met een proeverij uit ons wijn assortiment. We serveren 3 glazen wijn.

De High Wine is te reserveren vanaf 2 personen.

high wine
Reserveer High Wine

HIGH BEER - €24,50

Ontdek onze speciaalbieren! De stoere tegenhanger van de al bekende high tea. Perfect om een paar uurtjes te borrelen en kennis te maken met onze speciaal bieren! U heeft de keuze uit drie speciaal bieren (0.33cl) van het vat, een proefglaasje van ons streekbier Oud Strijder blond of donker, o.a. geserveerd met bierbitterballen, cheesy nacho’s en meer.  

high beer