Feesten

NEXT GENERATION HOSPITALITY

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor de organisatie van uw feest, evenement of congres? Wij combineren historie en horeca en behoren daarmee tot een van de uniekste locaties in België, vlak over de grens van Zuid-Limburg (NL).

Onder de Brug is uitermate geschikt als exclusieve feestlocatie. Alleen al door haar omgeving geeft het uw evenement een exclusieve uitstraling. De prachtige bunker is een bezienswaardigheid op zich. De industriële structuur van het gebouw, de Arena en het terras boven het water maken het plaatje compleet. Het uitzicht vanuit het balkon in de grote zaal en vanuit het terras is fenomenaal, dit gevoel zal u en uw gasten gedurende het feest dan ook niet meer verlaten.

De volledige ruimte biedt plaats voor 1000 gasten. Voor de kleinere feestjes, teamsessies en andere intieme gelegenheden staan wij u uiteraard ook tot uw beschikking.

OUTDOOR FEESTEN

Extra troef is ons amfitheater met naastgelegen grasveld: een
Open Air-Area die ruimte biedt voor zo'n 3000 gasten. Die zowel kan dienen voor een indrukwekkend ontvangst, een receptie, rookmomenten van uw gasten of een compleet outdoor Event.

Al met al, deze verborgen parel is gelegen op een uitstekende locatie en is klaar om in te spelen op de zintuigen van uw gasten. 

WE WOULD LOVE TO MEET YOU

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Het is onze missie om u te verrassen met een creatief concept, geheel afgestemd op uw verwachtingen en budget.